loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Wij zien het als een uitdaging om de producten van onze klanten zodanig te presenteren dat zij optimaal tot hun recht komen.  Met een jong, enthousiast en flexibel team lukt het ons steeds om uitdagende projecten op een kwalitatief hoog niveau te realiseren. Met Solits presenteert u uw product op niveau.

Ontstaan

Diego en Brenda Kooy startten in 2003 met de galerie Spirits in Stone. Meer en meer klanten vroegen regelmatig om een passende sokkel bij hun beeld. Diego en Brenda zochten voor hun klanten kwalitatief goede sokkels in diverse houtsoorten, steensoorten, glas en kunststof en kwamen tot de ontdekking dat er nog niet één centrale plek in Nederland was waar diverse sokkels gekocht konden worden. In 2004 startten zij daarom de website www.sokkel.nl. Aanvankelijk werden de sokkels verkocht vanuit de galerie in Wijk bij Duurstede, maar later vanuit onze werkruimte en showroom in Den Hoorn (Zuid-Holland).

Inmiddels bieden we een constante kwaliteit en een groot assortiment. Daarnaast hebben we ruime ervaring opgedaan in advies en plaatsing. Ook bleek er een grote vraag te zijn naar huursokkels, waar we aan kunnen voldoen. Inmiddels mogen we tot onze klanten rekenen: galerieën, musea, bedrijven met kunstcollecties, beursdeelnemers of inrichters, kunstenaars en particulieren.

Ons team

Diego

Sportief, volhouder en avonturier. Draait zijn hand er niet voor om om klanten en samenwerkingspartners in Berlijn of Zwitserland te bezoeken. Houdt van koken, BBQ en kan wijn proeven als de beste.

brenda

Brenda

Idealist, nieuwsgierig en fanatiek. Zag in 2004 samen met Diego dat Nederland zat te wachten op één plek waar sokkels te koop zijn. Is fan van de recycle sokkel: oud wordt nieuw én zo ontstaan arbeidservaringsplekken

kelly

Kelly

Als frisse wind, ondersteunt zij onze internationale agenten. Werkt zich graag in het zweet met CrossFit. Vind de gekleurde sokkels leuk omdat ze vrolijk wordt van allerlei kleurtjes en patronen.

kim

Kim

Gezellige eerlijke Brabantse die met haar zachte G als eerste de telefoon oppakt. Kan heerlijk schaterlachen. Wil altijd nog eens een koe knuffelen. Haar favoriet is de kastsokkel vanwege de extra opbergruimte.

roy

Roy

Medewerker van het eerste uur. Altijd kritisch en constant op zoek naar verbetering. Heeft deze website gebouwd, maar werkt indien nodig net zo graag mee in de werkplaats.

mitchel

Mitchel

Een van zijn ondergewaardeerde hobby’s is slapen. Als hij eenmaal op dreef is, is hij de beste sokkel inpakker. Blijkt een talent te zijn in badminton maar wil op tennis. Zijn favoriete sokkel: Witte MDF omdat die zo makkelijk in te pakken is en ‘gewoon mooi is’.

justin

Justin

Is de snelste van het team en daarmee met zijn functie van chauffeur op de juiste plek. Voetbal fanaat, wil ooit nog bij de politie. Weet zich met zijn looks en babbel altijd gemakkelijk uit moeilijke situaties te redden. 
Zijn favoriete sokkel is karton: lekker licht! 

Emil

Emil

Onze vriendelijke Plexiglas specialist, die altijd een Frans praatje paraat heeft. Komt rustig over, heeft een grote passie voor muziek en dat is ook altijd te horen op zijn werkplek. Plexiglas is zijn uitdaging, omdat het vraagt naar uiterste nauwkeurigheid en het een chique materiaal is.

robert

Robert

De gouden handjes in de werkplaats. Maakt meer dan alleen sokkels. Gek van voetbal, maar vooral om te kijken. Omdat hij van massief hout houdt, is zijn favoriet de eiken houten sokkel.

Ivano

Ivano

Deze hyperactieve meubelmaker heeft Italiaanse roots. Zet dansend sokkels in elkaar. Als hij ergens enthousiast over is kan hij zijn mond niet houden. Houdt van verschillende materialen en geniet ervan om steeds nieuwe dingen te leren. Houdt van massieve materialen omdat elk stuk hout een verschillende tekening heeft. 

Basel

Basel

Onze Syrische harde werker! Staat graag aan de zaag- en freesmachine, maar helpt ook bij de logistieke afdeling. Heeft altijd een big smile in de aanbieding. Basel vindt de masief eiken sokkels het mooiste.

Reece

Reece

Deze fanatieke cricketspeler met zijn roots in Zuid Afrika laat ook zijn talent zien als meubelmaker. Enthousiast over de oceaan. Ondanks dat hij nog een studie tot meubelmaker volgt, werkt hij volop mee in het hele proces. Hij vind het leuk met verschillende materialen te werken en de technieken hoe je ze mooi afwerkt.

Rick

Rick

Wist al op jonge leeftijd dat hij meubelmaker wilde worden. Hij merkte ook dat hij teamwork en sfeer belangrijk vond; beide aspecten heeft hij binnen Solits gevonden. Denkt graag mee over ontwikkelingen en ingewikkelde constructies. Zijn favoriete sokkel is de mat zwarte sokkel, vanwege zijn elegante en strakke uitstraling.

Sanne

Haar toeristische achtergrond is terug te horen in haar vriendelijke stem als ze onze Nederlandse en Duitse klanten te woord staat. Houdt van gezellig op stap gaan met vriendinnen en is regelmatig op het voetbalveld als centraal verdediger te vinden. De meerpaal sokkel is haar favoriet door de natuurlijke uitstraling en omdat elk item uniek is.

Rabia

Rabia

Al in de vroege ochtend racet zij met haar electrische fiets naar Solits. Daar is zij degene die de vragen van de klanten constant afstemt met de planning en mogelijkheden in de werkplaats. Bakt graag voor haar collega's maar houdt zelf niet van taart. De zwart mat sokkel is haar favoriet omdat deze er mooi strak en stijlvol uitziet.

Mariana

Mariana UK DK SE

Deze Russische multilingual communiceert feilloos met onze Engelse en Skandinavische klanten. Maar als we Griekse klanten zouden hebben, zou ze die ook foutloos te woord staan.
Heeft groene vingers maar kiest toch bewust voor haar salesfunctie bij Solits.
Haar favoriete sokkel is de stalen zuil met eiken top omdat hij zo lichtgewicht, modern en stijlvol is.

Mirjam FR CH 

Frankrijk voelt voor haar als thuiskomen. Is de vriendelijke stem achter socles.fr. Gek op reizen, sport en oesters.
Haar favoriete product is de beschermkap met geïntegreerde LED verlichting om sieraden nog mooier te laten schitteren. 

Martine

Stoere vrouw tussen de mannen in de werkplaats. Verruilde de boekhouding voor houtbewerking omdat zij liever met haar handen werkt. Is in haar vrije tijd vaak in een zeilbootje te vinden. Haar favoriete sokkel? Dat is de betonlook sokkel vanwege de stoere uitstraling.

Sebastiaan

Sebastiaan

Learning by doing: Sebastiaan kwam zich oriënteren op het vak van meubelmaker en is verkocht. Volgt nu de opleiding en springt bij in zijn vrije uurtjes.

Skip

Skip

Knuffeldier en stofzuiger in één